Членови

Александар Мојсоски – машки вокал на Харизма Бенд

Сара Камчева – женски вокал на Харизма Бенд

Тоше Постолов – мултиинструменталист кој свири на: Саксофон, кларинет, зурла, гајда, кавал и гитара.

Ѓорѓи Манев – инструменталист на клавијатура, тапан и придружен вокал.

Горан Трајков – инструменталист на ударни инструменти.

Илија Чипков – Дипломиран музичар, државен првак во диригирање и оркестрација,
инструменталист на хармоника и пијано.

Иле Шепендиев – инструменталист на бас клавијатура, контра бас и придружен вокал.

Copyright © 2023 Harizma Band | My Music Band by Catch Themes
Scroll Up